Skip to main content

Over ons

Passie voor (ge)bouwen
Wij kopen en renoveren exclusief vastgoed op toplocaties aan de Belgische kust. Met meer dan 7 jaar ervaring, kennis en expertise binnen de sector zorgen we ervoor dat je in alle vertrouwen perfect afgewerkte panden kan kopen.

Wie voor Armo Projects kiest, is zeker van kwaliteit en topservice. Ook na verkoop. We gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jij 100% tevreden bent.

Waarom Armo Projects

Wij kennen kwaliteit en we weten precies wat we doen.
Elk aangekocht pand wordt volledig onder handen genomen door onze professionele partners en wordt pas opnieuw te koop gezet wanneer we 100% tevreden zijn. Alle werken worden uitgevoerd door ervaren en betrouwbare vakmannen die één voor één bekendstaan voor het leveren van kwaliteit. Perfecte afwerking, hoogstaande materialen en een exclusieve uitstraling zijn in elk van onze panden vaste waarden.

Na aankoop voorzien we elke klant ook steeds van een uitgebreid postinterventiedossier. Geen geheimen, wél volledige transparantie. We zijn trots op onze uitstekende service na verkoop en we dragen jouw vertrouwen érg hoog in het vaandel.

Onze werkwijze

Kopen, renoveren en verkopen.

Wij weten wat kwaliteit is.

Het is de rode draad in elke fase van onze werkwijze. Van de zoektocht naar een potentieel pand om te renoveren, tot de verbouwingswerken én de afwerking.

Kopen
Wij kennen de vastgoedmarkt vanbinnen en vanbuiten en we herkennen meteen potentieel wanneer we het zien. Onze panden worden zorgvuldig geselecteerd met het oog op een complete totaalrenovatie. De focus ligt op toplocaties aan de Belgische kust.

Als we zeker zijn van ons stuk, gaan we over tot aankoop en zetten we alles op alles om het pand zo snel mogelijk om te toveren tot een exclusieve en unieke woning – waar iedereen met plezier zou wonen.
Renoveren

Armo Projects staat in voor de renovatie van verschillende panden. Om dit te realiseren werken wij uitsluitend samen met professionele en betrouwbare partners – allemaal met dezelfde passie: bouwen en verbouwen.

Elk pand is van absolute topkwaliteit en wordt perfect afgewerkt met hoogstaande materialen.

Verkopen
Onze afgewerkte panden worden pas te koop gezet op de vastgoedmarkt als we zeker zijn dat elk detail klopt en alles perfect is. De verkoop van ons exclusief vastgoed verloopt via makelaarskantoor Caenen.

Zo garanderen we je een snelle, vlotte en discrete afhandeling met een betrouwbaar kantoor die over alle nodige kennis en expertise beschikt. Wij willen dat je 100% tevreden bent en dat je een goed en vertrouwd gevoel hebt. Vanaf de eerste bezichtiging tot bij de notaris.

Contacteer ons

Jouw pand verkopen?
Wij zijn steeds op zoek naar potentiële panden om te renoveren en om te toveren tot exclusief vastgoed met een hoogstaande afwerking – bij voorkeur aan de Belgische kust.

Wens jij jouw woning te verkopen? Of je hebt gewoon een vraag? Contacteer ons.